دانشجویان برتر موسسه تحصیلات عالی ابوریحان مورد تقدیر قرار گرفتند

دوکتور محمد قاسم الیاسی رئیس موسسه تحصیلات عالی ابوریحان که در این مراسم سخنرانی می‌کرد، گفت: اگر بتوانیم فضایل اخلاقی را در وجود خود نهادینه کنیم و از رذایل اخلاقی پرهیز نماییم، آنگاه فرشته‌خوی خواهیم شد.

موسسه تحصیلات عالی ابوریحان امروز طی مراسم با شکوهی با حضور استادان و دانشجویان این موسسه، از ۱۱ دانشجوی برتر تقدیر کرد.

دوکتور قاسم الیاسی رئیس موسسه تحصیلات عالی ابوریحان که در این مراسم سخنرانی می‌کرد، گفت: اگر بتوانیم فضایل اخلاقی را در وجود خود نهادینه کنیم و از رذایل اخلاقی پرهیز نماییم، آنگاه فرشته‌خوی خواهیم شد.

وی تاکید کرد: اگر ما امروز از دانشجویان برتر بر اساس نمراتی که کسب کرده‌اند تقدیر می کنیم، دفعه‌ی بعد از لحاظ اخلاقی، پژوهشی و سایر حرکت‌های عملی نیز تقدیر خواهیم کرد.

دوکتور الیاسی خاطر نشان ساخت: «در تاریخ گذشته‌ی افغانستان دانشجویان رهبر ساز بودند، از متن دانشگاه‌های افغانستان رهبر برمیخاست؛ اما امروز ما مقلدانی هستیم که به دنبال هر رهبری که برای ما تابو یا قداست پیدا کرده می رویم».

وی ادامه داد: پیامبر شدن محال است، اما مولانا، ابوعلی سینا و ابوریحان شدن محال نیست و دانشجویان عزیز می توانند تاریخ را برگردانند و در دنیا غوغا برپا کند.

قنبر عالی تابش معاون عملی و تدریسی موسسه تحصیلات عالی ابوریحان نیز طی سخنانی گفت: پدیده‌ی مهاجرت خطرناک است و طی سال های اخیر جان بسیاری از جوانان ما را گرفته است؛ ‌از همین‌رو زمانیکه تحصیل کنید می‌توانید به زودترین فرصت مالک منزل و جایگاه شوید.

وی خطاب به دانشجویان گفت: «باید متخصص باشید و امیدوارم در کنار تحصیل، یکی از زبان های بین المللی را نیز یاد بگیرید تا شهروند جهانی شوید. اگر توانمند باشید، می توانید زندگی آبرومندانه‌ای را در هر گوشه‌ی جهان که علاقه‌مند آن هستید، برایتان فراهم کنید و نیازی به تحمل دریا، دشت و گرسنگی ندارید».

در اخیر این مراسم نیز محمد عارف حیدری موسس موسسهء تحصیلات عالی ابوریحان و سایر استادان لوح تقدیر و تحایفی را به دانشجویان برتر اهداء کردند.