مديريت عمومی امور محصلان

معرفی مديريت عمومی امور محصلان

مدیریت عمومی محصلان در ساختار تشکیلات اداری مؤسسه تحصیلات عالی ابوریحان زیر نظر معاونت علمی- تدریسی

فعالیت دارد این بخش در واقع اولین دروازه ورودی و خروجی برای دانشجویان به مؤسسه محسوب میشود.

تمامی دانشجویان از طریق این اداره جذب و به دانشکده ها معرفی می گردد و در طی دوران تحصیل تمام فعالیتهای آموزشی

دانشجویان از طریق این بخش به وزارت تحصیلات عالی کشور و معاونت علمی – تدریسی در داخل دانشگاه گزارش می شود.

بخشها ی فعال در مدیریت عمومی امور محصلان:

مدیریت پذیرش

بخش بایگانی و آرشیف مدارک

بخش چاپ وتکثیر

مدیریت و کارمندان:

آقای عبدالصمد متفکر دارای مدرک ماستری رشته فقه سیاسی به حیث مدیر عمومی استادان ومحصلان.

آقای محمد حکیم محمدی دارای مدرک لیسانس به حیث کارمند امور محصلان.

ارایه خدمات :

الف) خدمات پذیرشی:

همکاری با کمیته کنکور در انجام کليه مراحل طرّاحي، تایپ، تکثیر و محافظت سئوالات، پاسخ‌نامه و کلید پاسخ‌نامه ها.

اعلام زمان و مکان امتحانات، و تاریخ اعلام نتایج با هماهنگی کمیته کنکور.

تهیه کارت ورود به جلسه امتحان و توزیع به دانشجویان دو روز قبل از برگزاری امتحان.

تمهيد مقدمات براي برگزاري جلسات آزمون کتبي.

اعلام نتایج و اطلاعیه ثبت نام و تکمیل پرونده.

معرفی دانشجو به دانشکده مربوطه.

تهيه گزارش‌هاي لازم براي ارائه به مقام ما فوق.

ب) خدمات آموزشی:

تخصیص و اعلام کد دانشجویی برای دانشجویان ورودی جدید.

تنظيم كارت تحصيلى دانشجويان، ارسال آن به معاونت آموزشى جهت تأييد، و توزیع آن‌ها.

نظارت بر توزیع مناسب صنوف درسی بین دانشکده‌ها و عدم تداخل زمانی و مکانی صنف‌ها.

نظارت و انجام هماهنگي‌هاي لازم جهت برگزاري امتحانات.

اخذ نتایج امتحانی از دانشکده‌ها در موعد مقرر و توظیف «اداره آموزش و بایگانی» به ثبت آن‌.

انجام امور مربوط به صدور گواهی اشتغال به تحصیل، معرفی نامه و سایر مکاتبات برای نهادها، سازمان و محصلان.

نظارت بر فعالیت‌های روزمره بخش‌های متبوع.

ارتباط دایمی و مستمر با وزارت تحصیلات عالی و ارایه گزارش‌های آموزشی به وزارت از طریق معاونت تدریسی.

اعلام اسامي نفرات رتبه هاي برتر هر يك از رشته هاي تحصيلي در هر سال به معاونت علمی جهت معرفی و تقدیر.

انجام ساير امور طبق تشخيص و ارجاع معاون علمی تدریسی.

ج ) خدمات بخش بایگانی و دیتابیس:

فراهم نمودن بايگاني و مرکز اسناد جهت نگهداري سوابق تحصيلي کليه محصلان.

نگهداری کلیه مدارک تحصیلی و نامه های دانشجو در پرونده آنها و پیگیری و تکمیل مدارک لازم

دریافت اطلاعات ثبت نامی محصلان از دانشکده‌ها در هر سمستر ، در موعد مقرر، و ایجاد پایگاه اطلاعاتی لازم برای آن.

ثبت و نگهداری کلیه اطلاعات لازم در پرونده دانش‌جویان در طول تحصیل مانند تأجیل، تبدیل، احکام کمیته‌ها، تعهدها، انصراف از تحصیل

و غیره.

دریافت شقه‌های امتحانات در پایان هر سمستر و در موعد مقرر از دانشکده‌ها، نگهداری آن‌ها و ثبت در پایگاه اطلاعاتی.

پاسخ‌گویی به مراجعات محصلان و اعلام وضعیت تحصیلی کلی در چارچوب مقررات و اطلاعات مجاز.

صدور گواهی‌های لازم در طول تحصيل برای محصلان و جهت ارگان‌ها و نهادهای مقتضی، به درخواست مدیریت امور محصلان.

تهیه گزارش‌کامل، دقیق، و واضح از وضعیت تحصیلی سالیانه دانش‌جویان جهت ارسال به وزارت تحصیلات عالی.

تلاش در جهت بروز آوری مستمر اطلاعات پایگاه اطلاعاتی و افزایش دقت، جامعیت، سرعت و امکان گزارش‌گیری‌های مختلف.

پاسخگویی به همكاران و مافوق‌ها در خصوص تکمیل پرونده ها یا اطلاعات مورد نیاز بخشها.

انجام سایر وظایفی که به تشخیص معاونت علمی و تدریسی به این واحد محول می‌شود.

د ) بخش تکثیر :

در بخش تکثیر خدمات چاپ و تکثیر کتاب، مقاله ، جزوه های درسی … برای دانشجویان ارایه می شود.

آدرس الکترونيکي ارتباط محصلان با مديريت:

students@aburayhan.edu.af

آدرس الکترونيکي ارتباط استادان با مديريت:

teachers@aburayhan.edu.af